Sugestie i pomysły
Łukasz.G co za dużo to nie zdrowo, poza tym żadko kiedy znajduje sie dobre częsci, a podział na nowe ze sklepu i stare na złomie chyba najprostszy bo nie ma dużo roboty i w miare do przyjęcia
-
sssTOMEKsss - MotoManiak
- Pochwały: 5
sssTOMEKsss napisał(a):co za dużo to nie zdrowo
Święta prawda

sssTOMEKsss napisał(a):podział na nowe ze sklepu i stare na złomie chyba najprostszy bo nie ma dużo roboty i w miare do przyjęcia
Zgadzam się z tym.
Wracam po długiej nieobecności!
97,6% osób na świecie nie kroi chleba latarką. Jeżeli należysz do tych 2,4% wklej to do podpisu!
97,6% osób na świecie nie kroi chleba latarką. Jeżeli należysz do tych 2,4% wklej to do podpisu!
-
Nextea - MotoManiak
- Pojazdy: Yamaha Aerox, Simson S51 ENDURO, Komar, Pony, Hyosung z silnikiem Yamahy, Pocket Bike, Jawa Mustang
-
sssTOMEKsss - MotoManiak
co do tej animacji do gry to ja mam taki pomysł
jeśli chodzi o wstęp(tło w meni) skoro ma byc animacja to ja mozna by zrobic używając własnie model marcinga(chyba najllepszy) wrzucic w taką czerń w srodku przebijająca sie biel i zeby moto sie obracalo i zrobić w niej kazdy szegół(motorynka ideał)
bądź też inna opcja
wziąć wszystkie modele w tło meni i zrobić tak jak z motoryną, żeby sie obracały na zmiane
oczywiście na wejście do gry omawiany wczesniej film
jeśli chodzi o wstęp(tło w meni) skoro ma byc animacja to ja mozna by zrobic używając własnie model marcinga(chyba najllepszy) wrzucic w taką czerń w srodku przebijająca sie biel i zeby moto sie obracalo i zrobić w niej kazdy szegół(motorynka ideał)
bądź też inna opcja
wziąć wszystkie modele w tło meni i zrobić tak jak z motoryną, żeby sie obracały na zmiane
oczywiście na wejście do gry omawiany wczesniej film
-
sssTOMEKsss - MotoManiak
ja nierobie animacji do meniu tylka ta na poczatku gry jak skącze tą to dopiero bede myslał
For those about to rock, we salute you!
-
adrian - MotoManiak
- Pochwały: 31
- Pojazdy: Audi A7
a co do naprawy własnoręcznej że jak się naprawia motor to żeby była książka np. Obsuga i naprawa motorowerów Romet. A na stacjach będzie punkt pomieszania paliwa z olejem(miksol)
-
oskarlato - MotoManiak
-
marcing17 - MotoManiak
- Pochwały: 1
- Pojazdy: Romet Pony 50M-2, Komar 2350, BMW E30 316i Coupe
-
marcing17 - MotoManiak
- Pochwały: 1
- Pojazdy: Romet Pony 50M-2, Komar 2350, BMW E30 316i Coupe