Pojazd: Romet: 50-T-1,Ogar 200,Komar 2350,Mz Trophy 150 ES
Wysłany:
26 Lip 2010, 22:30
Gadałem wczoraj z wujkiem i mówił, że to nie komar tylko duży romet z polskim silnikiem czyli wygląda mi na rometa ogara 205 i chyba go kupię za 150 zł z papierami
Wysłany:
29 Lip 2010, 17:12
Ale jaja z tym motorkiem wuja gadał, że by kupił tego rometa, a ten gość odpowiedziała że nie ma rometa tylko jawę sport czyli jak mi się wydaje jawa mustang Jutro pojadę go obejrzeć i kupić
Wysłany:
08 Sie 2010, 23:44
Hej negocjacje są w trakcie, ale raczej będę ją miał.Nie długo rama od rometa 50 t 1 będzie pomalowana i będzie śmigać z silnikiem s38.Dzisiaj Ciocia mówiła, że gdzieś jej brat miał simsona też z papierami na chodzie, ale nie wiem za ile i czy to aktualne i jaki to typ . Czekam też na nowy wał od Wuja, ale jak pojadę po jawke to postaram się przywieźć i zrobić remont silnika .
Mam jeszcze takie pytania:
Czy późniejsze wersje miały komarów miękki przodek? Czy przednie zawieszenie od ogara 200 pasowało by do ramy komara? Jak by ktoś miał na sprzedaż gołą ramę do komara chętnie bym kupił w rozsądnej cenie, bez papierów blisko Krotoszyna.
Wysłany:
09 Sie 2010, 17:34
dzięki elo moto 1993 Ryder, powoli do przodu się przesuwam i przywożę różności .Dzisiaj przyszedł iskrownik od kolegi damian23525 , zobaczymy czy działa
Wysłany:
11 Sie 2010, 00:00
Dzisiaj pojechałem po części do silnika do Wuja Ma pełno różnych części , chyba ze 50 kół od rowerów Powiedział że ma też manetki zmiany biegów nowe i osłony na gaźnik do komara. Ma jeszcze uszykować koła W trakcie gadania powiedział, ze ma jeszcze simsona schwable (chyba tak to się piszę). Przyprowadził go kiedyś ze złomu do jednego gościa na sprzedaż, ale on nie przyszedł, więc jest nadzieja że zawita też simsonek Gości od jawki jeszcze nie był u wuja wiec muszę jeszcze czekać
Fotki:
To jest miniaturka zdjęcia - kliknij aby powiększyć
jeden tłok cyl i głowica są nowe i wał drugi taki sam zestaw w bdb stanie.Do tego dostałem pełno rzeczy, które widać na zdjęciach
To jest miniaturka zdjęcia - kliknij aby powiększyć[/img]
Wysłany:
19 Sie 2010, 00:05
Dzisiaj rozpołowiłem s 38 niestety przy wybijaniu musiałem lekko bić po gwincie wału, inaczej bym go nie wyciągną, przez to wał jest do wywalenia na złom Mam pytanie czy silnik może byś złożony na starych łożyskach,muszę trochę rozruszać bo są lekko zardzewiałe(te przy wale).O to fotki wału z zapieczonym tłokiem w cylu.
To jest miniaturka zdjęcia - kliknij aby powiększyć[/img]
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach