Panowie, Mama powiedziała mi, że na całe ciasto daje jedną małą łyżeczkę proszku do pieczenia i że jak będę robił sobie takie ciasteczka to mi wątroba wysiądzie. Miejcie to na uwadze
Pojazd: SIMSON SR 50, ROMET 205, ROMET CROSS, ROMET 50T1 W cześciach.
Wysłany:
28 Lip 2010, 23:23
takm, ja dzisiaj dałem tyle co w przepisie czyli 4 łyżeczki.... i to nie płaskie... tak nawiasem to koniecznie musze zrobić to: http://kulinaria.spryciarze.pl/zobacz/j...alesnikach wygląda zayebiście.... i napewno jest zayebiście dobre
Po pierwsze...nie mamy moderatora
Po drugie...nie mamy regulaminu
Nawet ta łyżeczka proszku do pieczenia to przesada, ja bym w ogóle starał się tego pozbyć To ciasteczko to była masakra, nie dość że paliło to jeszcze brzuch mnie bolał
Pojazd: SIMSON SR 50, ROMET 205, ROMET CROSS, ROMET 50T1 W cześciach.
Wysłany:
29 Lip 2010, 13:41
ja musze zrobić te z parówką panierowane naleśniki, wyglądają zayebiście
Romecik2t MotoManiak
Dni na forum: 559
Pojazd: darkhorse
Wysłany:
29 Lip 2010, 18:11
dieludolfs napisał:
1 łyżeczkę dałem
1 łyżeczkę to się daje do placków o wiele większych z kilku jajek,takie dawki mogą zaszkodzić jak już ktoś pisał.
Ja tam mam doświadczenie w robieniu placków i różnych dań, zawsze jak byłem mały i mama robiła placka to ja robiłem prawie wszystko za nią
_________________ Z Rometem jak z kobietą, pokochaj a potem rozbieraj, a ze skuterem jak z dziwką, siadasz i jedziesz
Nie ma brzydkich kobiet, są tylko dupne karty graficzne
bo na prawde zayebiście to wygląda dzisiaj kupiłem parówki i ser, jutro wpadne po keczup do sklepu i można robić oczywiście najpierw zrobie coś meskiego, np skosze trawe
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach