Pojazd: Ogar 200,Ford Fiesta Mk3, Audi A6, Toyota Yaris,Esiok
Wysłany:
29 Lip 2010, 19:29
Panowie pomocy, nie wiem czemu ale to cholernego sprzęgła nie da sie złożyć. Walczyłem z nim od 14 i nie daje rady juz.... Moze coś zle składam?
Sprzęgło 4 bolcowe zaczynając od simeringu:
1.kosz sprzegła
2.tarcza z bolcami
3.tarcza korkowa
4.tarcza metalowa
5.tarcza korkowa
6.tarcza z zabierakiem
7.tarcza z dziurkami
Poprostu jak chce założyć spinki to te bolce wystają troszeczkę za ta tarcze z zabierakiem. Jak myślicie dobrze to jest złożone? Mają byc jakies podkładki tam? Sprzegło na pewno dizałało przed remontem wiec nie wiem. Jak macie jakies fotki to bardzo by mi sie przydały. Bede potem bo tak sie wku*** przy tym ze ide na piwo.
_________________ Motocykl to nie wszystko, liczy się pasja.
Wysłany:
29 Lip 2010, 23:12
juz dawno to zrobiłem układałem 30razy według schematy i dupa ale jak byłem na piwku to myślałem i myślałem i cos tam wykombinowałem teraz tylko zobaczymy czy będzie wysprzedając
Wysłany:
29 Lip 2010, 23:48
major07 właśnie tak zrobiłem wsadziłem tam 2 śrubokręty żeby bolce wyszły spiłem (z sprężyną ) i trzyma sie teraz ino czy bedzie działąło przekonamy sie jutro bo pozostało mi go ino wkręcic do ramy i odpalamy
[ Dodano: 29 Lip 2010, 23:48 ]
a i dzięki panowie za wszelka pomoc i chęci
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach