Co zamiast sb radia, które ostatnio zeszło na psy ze względu na "rzucanie mięsem" Ja na początku używałem nawigacji ale tam jest okrojona lista fotoradarów a informacji o potrolach w ogóle nie ma. Obecnie używam yanosika i jak do tej pory to nie narzekam, ale zastanawiam się co Wy byście polecili.
Mimo wszystko CB. Nawigacje ostrzegają w sumie przed fotoradarami i to pod warunkiem, że masz aktualną mapę. Antyradary - cóż, jak masz szczęście (namierzają kogoś wcześniej), to wykryje i suszarkę, ale jak znajdą to po urządzeniu.
Przed kinem nic nie uratuje.
A jak ktoś rzuca mięsem - opi... znaczy się zwróć mu uwagę Próbowałem jazdy z jakimś tanim radyjkiem i jak tylko finanse pozwolą to kupię coś taniego z krótką anteną. Przydaje się nawet w mieście.
w nieszczęściach samych pomnażał Jej sławę.
PRZED TWE OŁTARZE ZANOSIM BŁAGANIE:
OJCZYZNĘ WOLNĄ POBŁOGOSŁAW, PANIE!
CB pomoze w 80% no i jest w miare niedrogie
antyradary rowniez gdzies w granicach 85-95% skutecznosci ale cena powala (mówie tu o kontretnym sprzecie a nie badziewiu do 1k)
zostaje ostatni wybór czyli jazda zgodnia z przepisami (choc nawalone jest tyle ograniczen ze mozg staje)
_________________ SM
Mając samochód z napędem 4x4 zakopiesz się w bardziej niedostępnym miejscu...
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
zasieg nie musi byc ogromy (wiec antena nie duza) bo przeciez zwykle dobrze wiedziec co dzieje sie w promieniu 10-15km bo zawsze moga sie dane zmienic (np przestawic miejsce łapanki itp)
_________________ SM
Jeden gościu ze Sprintera kiedyś miał spaloną żarówkę. 20 gości informowało go, że ma spaloną żarówkę przez CB a ten ciągle "Wiem wiem, dziękuję bardzo, tak tak, dziękuję, dziękuję!"
Jeden gościu ze Sprintera kiedyś miał spaloną żarówkę. 20 gości informowało go, że ma spaloną żarówkę przez CB a ten ciągle "Wiem wiem, dziękuję bardzo, tak tak, dziękuję, dziękuję!"
no w końcu zawsze lepiej byc informowanym niz nie (ze np z silnik wyskoczył itp)
_________________ SM
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach