A ja dzisiaj zajeżdżam nie ma nic myślę zabieram się i jadę. Nagle błysnął mi chrom po oczach podszedłem kpl lampa od sztywniaka. Brakowało tylko licznika za chwilę patrze a obok leży cała skrzynka części od komara śrubki itd. Znalazło się sprzęgło odśrodkowe od komara do tego wziąłem sobie manetkę od gazu odstojnik od 232 uchwyt zbiornika komar i chyba ze 3 fajki w tym dwie to takie brązowe i bardzo dobrze wchodziły na świecę. W częściach było tam kilka pływaków , śrubek od silnika. Były też chyba ze 3 koła 16" ale już bez bębnów poszły na aluminium. Za te części co kupiłem dałem dwa złote i jestem bardzo zadowolony z zakupów. Odłożyłem kiedyś pompkę ZZR z drewnianą rączką ale dzisiaj jej nie było
A ja kupiłem simka i sztywniaka. Na innym złomie było kilka komarów i spalony Jicheng na kołach jak od motorynki A na jeszcze innym był pegaz, ale ze zbiornikiem kadeta, a oryginalnego nie ma
A i zapomniałem dodać, ze kupiłem jeszcze dwie puszki do WFMki i klamkę chyba od MZ za 2zł. Jak są wakacje i motor wróci z naprawy, to będę jeździł co tydzień na wycieczki po złomach
no udane zakupy były komar 2350 pierwsza wersja w dobrym stanie z brakami, komar 2350-2 (dawca paru części ) z fajną naklejką na baku (naga laska ) koła do komarka, błotnik z rometa 50-t-1, korek wlewu paliwa do komara, polo wygrzebał zbiornik paliwa do cz chyba flower (ma taki napis) i to chyba wszystko
JA byłem na złomku rama od ogara 205 po silnik Wski z 1989r wezmę z niej przednie zawieszenie bo w ładnym ma stanie Przeszłem dalej a tam wachacz od komara z amorem czarna manetka taka jak w 2330 lub sporcie klosz lamy przedniej osłona gaźnika ogar i masa jakiś pierdół. Na koniec poszedłem na halę a na niej silnik S-38ZB4 niekompletny ale wał miał w idealnym stanie pewnie ze 35zł by chcieli a reszta po staremu czyli ramy od ogara które były kompletne a teraz już zostały gołe ramy widać ktoś ratuje części co mnie bardzo cieszy
Panowie jak chodzicie tak po złomach niech mi ktoś z komara wykręci te schowki boczne? Zapłace za to i za wysyłkę bo bardzo potrzebuje:). Może być tez sam lewy bo na nim mi zalezy najbardziej. ten od strony co jest magneto
_________________ Życie.. Raz ma sie wszystko raz nie ma się nic.
Marzenie spełnione. Komar w garażu
Simson sprawuję się wyśmienicie 1504km bez dotykania silnika:D. I to się nazywa moto:)
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach