Pojazd: Bandit 650 ,Komar 232, Pony 50m2, i inne...
Wysłany:
25 Lip 2010, 01:40
Ja się dostałem na studia, kierunek TRANSPORT, czyli coś co lubię
Mogę po tym zostać mechanikiem, logistykiem albo kimś jeszcze innym.
Moim marzeniem po ukończeniu tych studiów to zatrudnić się w Inspekcji Transportu Drogowego, kaska dobra i praca też ciekawa
Ja tam się w ogóle nie przejmowałem czy się dostane, dostałem się do technikum na mechatronika. Jestem w klasie 1tm mmm Dostałem się do szkoły 1 wyboru i nie żałuje xD.
[ Dodano: 25 Lip 2010, 11:40 ]
Szczęścia chyba dużo miałem xDD bo w ogóle się nie przykładałem na dniach gdzie pisaliśmy testy paliliśmy ogniska, do domu wracałem o 12 Ogólnie nauki zero. A świadectwo ładnie Żadnej dopuszczającej xDDD
Pojazd: Romet Chart, Ogar 205, K125, 2x Fiat 126 i Panda
Wysłany:
25 Lip 2010, 14:46
ja sie dostałem z 1 "rzutu" do wybranej szkoły. Miałem iść do technikum pojazdów samochodowych (przyjęli mnie) ale w ostatniej chwili zaniosłem łącznie z kopię świadectwa ,podanie do LO prof. politech., przyjęli to poszedłem - powinienem dac radę. Wszystkim mówiłęm że do technikum idę na ten profil, i jak sie z nimi spotka to będzie ubaw, bo nawet nauczycuiele myslaze do tech poszedłem. Skąd taka decyzja o LO? Po rozmowie z wieloma osobami
Witaj w klubie ja też.Ja to się bez żadnych problemów dostałem.Przykładałem się do nauki bo mi bardzo zależało żeby się dostać do tej szkoły.A jak ci pierwsza klasa minęła bo mi nawet spoko i nawet fajną klasę mam.
Romecik2t MotoManiak
Dni na forum: 559
Pojazd: darkhorse
Wysłany:
29 Lip 2010, 21:16
naturalnie, że mnie przyjęli na 1 wybór, tak jak wszystkich moich kolegów z klasy w okolicy do każdej szkoły przyjmują każdego z zachowaniem powyżej nagannego.Tylko jedna kujonka idzie do rzeszowa to tam już jest poziom, ale przyjęli ją.
_________________ Z Rometem jak z kobietą, pokochaj a potem rozbieraj, a ze skuterem jak z dziwką, siadasz i jedziesz
Nie ma brzydkich kobiet, są tylko dupne karty graficzne
elo moto 1993Mortez ja przeszedłem obecnie do kl. III tech. mechatronicznego
powiem wam tak
macie przeje...ane
I klasa
technologie i konstrukcje mechaniczne
podstawy mechatroniki
II klasa
technolgie i konstrukcje mechaniczne
podstawy mechatroniki
urządzenia i systemy mechatroniczne
pracownia mechatroniki
w klasie III odchodzą podstawy ale czy coś dochodzi niestety nie wiem
oczywiście wszystko zależy od zawodowych nauczycieli, jedni będą ostro naciskać a inni mniej
ale zaprawde powiadam wam uczccie sie!! z lekcji na lekcje bo bd. żałować później tak ja teraz
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach