Mój kuzyn jest chyba na mechatroniku.. mówił że nie jest źle, trzeba się dużo uczyć, ale gdzie nie trzeba???
_________________ Z Rometem jak z kobietą, pokochaj a potem rozbieraj, a ze skuterem jak z dziwką, siadasz i jedziesz
Nie ma brzydkich kobiet, są tylko dupne karty graficzne
womax MotoManiak
Dni na forum: 1007
Miejscowość: Strzebiń
Pojazd: Ogar 200
Wysłany:
29 Lip 2010, 23:46
Kumpel chodzi na mechatronika teraz do 3 klasy(ta sama szkoła co elo moto no i ja ), z jego opowiadań 1 klasa to hydraulika i mechanika 2 to głównie elektrotechnika i rysunek techniczny(oczywiście kilka przedmiotów zawodowych z 1 klasy zostaje) Ja teraz pójdę do 3kl. technik elektronik i jestem zadowolony
womax aleś pomieszał
to ja może sprostuję, bo jestem na mechatronice
1 rok odsiadki: hydraulika, pneumatyka, elektrotechnika (odrębnie jeszcze rysunek techniczny)
2 rok odsiadki: elektrotechnika, elektryka... (podstawy konstrukcji maszyn i obróbka)
3 rok odsiadki: prakty i coś tam jeszcze xD
4: przygotowanie do egzaminu zawodowego
elo moto 1993 chyba nie wg. mnie na mechatronice najgorszym przedmiotem jest właśnie tkm (rysunek) I klase jeszcze przebolejecie ale II miiliardy zadań + miliardy wzorów, do każdej innej śrubki osobny wzór na naciski itp. itp. będziecie już rzygać tymi wzorami xD ale nie bimbac i sie uczyc
14 dni parktyk, czyt. 2 tygodnie
właśnie w III klasie ja bede miał i tą są pierwsze dwa tygodnie września albo ostanie dwa tygodnie czerwca
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach