Witam wszystkich forumowiczów zastanawiam się nad kupnem motorku 125 i nie wiem co będzie lepsze czy 2t czy może 4t. Bez różnicy mi czy enduro czy szosówka czy może turystyk(szczerze to najbardziej bym chciał jakieś supermoto ) Zastanawiałem się nad rs 125 i nad dt 125 bo varadero to za droga sprawa nie opłaca się kupować. Proszę podajcie swoje propozycje i wypowiedzcie się na temat moich przedział cenowy do 5 tys nie więcej
ciężko ją dopaść a patrzyłeś za MZ RT 125? nawet fajne są...
[ Dodano: 25 Lip 2010, 17:08 ]
RT lub SM obydwie 125 choć o SM dużo łatwiej niż o rt
Pojazd: HONDA Varadero XL 125V
Wysłany:
25 Lip 2010, 17:21
jak byś mógł powiedziec dlaczego 4t jest lepszy od 2t bo w przypadku 125 to nie wiem a co docbr to jest rower z silnikiem strasznie brzydki i opony jak od składaka z resztą za 5 nic dobrego nie znajde a co powiecie o tdr ??
to samo co DT tylko ciut ciezsze i gorzej sie prowadzi na szutrach
_________________ SM
Mając samochód z napędem 4x4 zakopiesz się w bardziej niedostępnym miejscu...
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Michaus MotoManiak
Dni na forum: 329
Wysłany:
25 Lip 2010, 20:24
W takim razie sugeruję że masz 15 lat i przesiadasz się ze skutera jesteś zwolennikiem skuterów 2T nie wiesz nic na temat 4T a na innych forach skuterowych nawciskali ci kitów że 4T to badziewie i słabo idzie a dla cb oczywiście liczy się V-max .
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach